Novinky

31.03.2014 08:35
Mám další zkušenost v mém působení, co by nezávislý pekařský technolog. Mé setkání s panem Vaňačem v jeho výrobním závodě v Příbrami, kde se vyrábí nerezová síta pro potravinářský průmysl, jsem objevil velmi zajímavé síto na filtrování fritovacího tuku a oleje. Domnívám se, že spoustu pekařům toto zařízení pomůže snížit náklady na provoz a údržbu fritovacího oleje. Bližší informace zjistíte na webových stránkách www.eurovamex.cz. Nebo na letáku viz.obrázek.
05.02.2014 08:21
Dnes je tomu první rok, kdy jsem začal podnikat. Již mohu hodnotit první rok podnikání a není to nic lehkého a jednoduchého. A však vše má své pozitiva a negativa. Díky podnikání jsme získal nové zkušenosti a dovednosti. Také jsem získal nové kontakty a zákazníky a to v České republice také i na Slovensku. Všem bych chtěl touto cestou poděkovat za jejich přízeň a důvěru.
28.12.2013 09:59
Vážení obchodní partneři, přátelé a kamarádi. Děkuji za spolupráci v roce 2013. Přeji krásné Vánoce a do nového roku 2014 hodně zdraví, štěstí a pracovních úspěchů.
12.10.2013 09:16
Světový den chleba je stanoven na 16. října a poprvé ho berou za svůj i domácí pekaři. Tento svátek vyhlásila Mezinárodní unie řemeslných pekáren U.I.B. a slaví se nejrůznějším způsobem v řadě zemí světa. Svátek navazuje na Den výživy vyhlášený organizací OSN pro výživu a zemědělství FAO v roce 1947. Kolik chleba za rok sníme? Ještě po druhé světové válce snědl obyvatel České republiky ročně v průměru přes 80 kilogramů chleba, v roce 2007 to bylo už jen 50 kilogramů. Dle organizace FAO se ve...
12.10.2013 08:49
Navštěvuji poměrně dost často pracovně jižní Moravu, tedy konkrétně městys Moravskou Novou Ves. Jde o vinařskou oblast, kde se pěstují velmi chutná a krásná vína. Mohu vřele všem doporučit ne jenom ochutnávat místní vína, ale také se zde ubytovat a tuto oblast si procestovat. Kde se ubytovat a ochutnat ty skvělá vína??? Já doporučuji Vinařství Tomanovi a bližší informace najdete na www.vinarstvi-tomanovi.cz  . Přeji krásný pobyt a ochutnávku vín.
12.10.2013 08:30
Tuto otázku si klade mnoho lidí. Ano jde to! Stačí, když si stáhnete nebo vytisknete jednoduchý návod k výrobě chleba a můžete začít. Já doporučuji použít polovinu surovin protože ta je na 1ks chleba. Drobenku si objednáte na www.pekarstvipaul.cz a ty Vám rádi pošlou drobenku. Výroba kvasu z drobenky.pdf (937135)
Záznamy: 7 - 12 ze 28
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Mlynářské desatero

1. Jedině u mne mlíti budeš.
2. Nevezmeš meliva, dokud nezaplatils.
3. Pomni, abys měřičné dal a melné zapravil.
4. Cti mlynáře a chasu jeho, aby se ti dobře vedlo ve mlýně.
5. Nenecháš mlýnské stroje jíti na prázdno.
6. Zachováš ve mlýně ve všem a všude čistotu.
7. Nepokradeš a jen co tvého si vezmeš.
8. Nepromluvíš křivého svědectví proti mlynáři, že ti špatně semlel a málo dal.
9. Nepožádáš od mlynáře více, nežli semlels.
10. Aniž požádáš, co se rozprášilo.

Kontakt

Zdeněk BÖHM Zámecká 395
Spálené Poříčí 33561
Česká republika
mobil: +420 602442529

IČO: 01387774

zd.bohm@seznam.cz